SLOWTriatlon®

SLOWTriatlon® is de gewone triatlon, maar dan vertraagd, zodat elke sportieveling, jong en oud, mee kan doen. Banenzwemmen in een 25 meter fietsen en wandelen in plaats van wielrennen en hardlopen. 

 

De eerste editie - een try out met een 1/4 en 1/8 variant- zou plaatsvinden in de gemeente Woerden op donderdag 23 april 2020. Met 120 deelnemers. Helaas, wegens corona uitgesteld.

 

Ik heb in 2020 de SLOWTriatlon als format ontwikkeld met als uiteindelijk doel dit sportevent in een tiental  Nederlandse steden te gaan organiseren. Veel mensen zoeken naar een sportieve uitdaging, zonder dat het direct topsport hoeft te zijn. De SLOWTriatlon biedt de mogelijkheid op verschillende niveaus deze extreme sport te beoefenen en daarmee komt de triatlon binnen het bereik van een nieuwe en een zeer grote doelgroep. 

 

SLOWTriatlon® is een non-profit sport event dat wordt beschermd onder internationaal merkenrecht, om het format te bewaken. Heb je interesse om zelf of met jouw organisatie een SLOWTriatlon® te organiseren in jouw plaats, neem dan contact met mij op, dan bespreken we hoe we de SLOWTriatlon® in jouw stad ook tot een terugkerend succes kunnen maken.

 

https://www.slowtriatlon.com/

https://www.facebook.com/SLOWTriatlon