SLOWTriatlon®

SLOWTriatlon® is de gewone triatlon, maar dan relaxed, zodat elke sportieveling, jong en oud, mee kan doen. Banenzwemmen in een 25 meter bad, of in open water, fietsen en wandelen in plaats van wielrennen en hardlopen. 

 

De eerste editie - een try out met een 1/4 en 1/8 variant- heeft plaatsgevonden  Gaastmeer, gemeente

Súdwest Fryslân op zaterdag 12 september 2020. Het vormt de opmaat naar meer edities en het opschalen van het evenement via stichting SLOWTriatlon® Nederland.

 

Ik heb in 2020 de SLOWTriatlon® als format ontwikkeld met als uiteindelijk doel dit sportevent in een tiental  Nederlandse steden te gaan organiseren. Veel mensen zoeken naar een sportieve uitdaging, zonder dat het direct topsport hoeft te zijn. De SLOWTriatlon® biedt de mogelijkheid op verschillende niveaus deze extreme sport te beoefenen en daarmee komt de triatlon binnen het bereik van een nieuwe en een zeer grote doelgroep. 

 

SLOWTriatlon® is een non-profit sport event dat wordt beschermd onder internationaal merkenrecht, Met als doel het format te bewaken en verwatering te vermijden. Heb je interesse om zelf of met jouw organisatie een SLOWTriatlon® te organiseren in jouw plaats, neem dan contact met mij op, dan bespreken we hoe we de SLOWTriatlon® in jouw stad ook tot een terugkerend succes kunnen maken.

 

https://www.slowtriatlon.com/

https://www.facebook.com/SLOWTriatlon